Nemzetközi foci

A hosszabbító Jamie Vardyról készült fotóra volt igazán szükségünk ezen az esős szombaton

A buli folytatódik

– írta ki szombaton délelőtt a Twitter-oldalára az angol élvonalban szereplő Leicester City egy fotó mellé, amin Jamie Vardy látható. Íme:

Ezzel tudatták a világgal, hogy a klublegenda 2024-ig hosszabbított. A csatár 37 éves lesz, amikor a szerződése lejár majd.

Kapcsolódó
„Te vagy a világ legjobb testőre” – megható levélben búcsúztak csapattársai a Unitedhez igazoló Casemirótól
Casemiro kilenc és fél év után hagyja el a Real Madridot, a szenvedő Manchester Uniteden próbál meg segíteni.

Jamie Vardy mesébe illő történetét talán már mindenki ismeri. A játékos a hetedosztályt is megjárta, majd 2012-ben igazolta le őt az akkor a Championshipben szereplő Leicester City. A játékos azóta a csapatot erősíti, amellyel feljutott az élvonalba, 2016-ban pedig világszenzációt jelentő sikert aratott a Rókákkal, amikor megnyerték a Premier League-et.

Természetesen a fellegekben járok. Amikor megtudtam, hogy ez a klub terve, csak egyet tehettem: aláírni az új szerződést. Könnyű döntés volt

– idézi a klubhonlap a csatárt.

Vardy idő közben 26-szoros angol válogatott lett, miközben a Premier League történetének 14. legeredményesebb játékosa már 133 találatával. A top10 eléréshez a 150-es határt kellene átlépnie.

Jamie Vardynak eddig 387 mérkőzése van a klubnál, ezeken 164 gólt szerzett, amivel a Leicester City történetének harmadik legeredményesebb játékosa.

Olvasói sztorik