Nemzetközi foci

Üldözőbe vette a meccs után beszóló drukkert az Eb-győztes focista

Luca Amedeo Bizzarri / NurPhoto / NurPhoto via AFP
Luca Amedeo Bizzarri / NurPhoto / NurPhoto via AFP

Bár a Serie csak a hétvégén kezdődik, az élvonalbeli csapatok egy része már pályára lépett tétmeccsen, mivel az olasz kupában volt jelenésük.

A Sassuolo számára hamar befejeződött az idei olasz kupa, mivel 3-2-re kikapott a másodosztályú Modena otthonában. A Modena az első félórában kétgólos előnyt épített fel, és bár Domenico Berardi révén a Sassuolo még a szünet előtt szépített büntetőből, az 52. percben Nicola Mosti megszerezte saját maga második, csapata harmadik gólját, és innen már nem tudott visszakapaszkodni a Sassuolo.

A meccs után egy Modena-drukker Berardit provokálta a stadionon kívül, aki elvesztette a fejét, és üldözőbe vette a szurkolót, de még időben lefogták, mielőtt közelebbi barátságot kötöttek volna.

Az olasz válogatottal tavaly Eb-győztes játékos később bocsánatot kért az incidens miatt, és hozzátette, a Modena-drukker a családtagjait vette a szájára, ezért is pipult be.

Az élvonalbeli csapatok közül a Sassuolo mellett az Empoli, a Lecce és a Verona is elbúcsúzott az első körben.

Az előző idényben a Serie A 11. helyén záró Sassuolo az új bajnokság első meccsén a Juventushoz látogat majd augusztus 15-én.

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik