Nemzetközi foci sport

Cirkuszi mutatványnak is elment volna, amit a német focisták összehoztak

Egészen bizarr jelenetet hozott össze két német focista a másodosztályú bajnokságban.

A Braunschweig-Darmstadt összecsapás 59. percében ugrott föl Bryan Henning, hogy elfejelje a labdát és ennek köszönhetően végiggurult Fabian Holland hátán. A vendégek játékosa megfogta esés közben, hogy ne essen baja ellenfelének, ezek után viszont ahogy Henning fölállt, hirtelen Holland került fejjel lefelé a levegőbe, így ellenfelébe kapaszkodott, hogy elkerülje az esést. Végül megállt a játék és a két játékos jót nevetett az egészen.

A meccset egyébként a Darmstadt nyerte 1-0-ra.

Ahol a futball esze és szíve találkozik!

Válogatott írások a legjobbaktól.

Minden hónapban legalább 24 kiemelkedő színvonalú tartalom havi 990 forintért. Próbáld ki 490 forintért az első hónapban!

Ahogyan szerzőgárdánk összetétele ígéri, a legkülönfélébb műfajokban, témákban jelennek majd meg szövegek: lesznek elemzések, interjúk, kisprózák, riportok, lesznek hazai és nemzetközi témák, adat- és véleményalapú cikkek egyaránt.

Tartsatok velünk minél többen, hogy együtt alakíthassuk, építhessük az új magyar futballújságot, amely leginkább az írások nívójával és egyediségével akar kitűnni! Fizessetek elő, olvassatok, kövessetek minket, vitatkozzatok velünk, adjatok ötleteket! Várjuk ebbe a közösségbe mindazokat, akiknek a futball csak egy játék, s mindazokat, akiknek a futball több mint egy játék.

KIPRÓBÁLOM!