Nemzetközi foci

Erre a lépésre kevesen számítottak a Barca egykori sztárjától

JOE KLAMAR / AFP
JOE KLAMAR / AFP

Azok után, hogy az elmúlt 16 évben a legjobb európai csapatokban szerepelhetett, váratlan döntésre szánta el magát Luis Suárez, az uruguayiak 132-szeres válogatott csatára.

Kapcsolódó
Aktfotóit eladva venné meg kedvenc klubját a Playboy-modell
Daniella Chavez egykoron Cristiano Ronaldóval kavart, most üzletasszony lenne.

A 35 éves támadó szerepelt az Ajax, a Liverpool, a Barcelona, a legutóbbi két szezonban pedig az Atlético Madrid csapataiban, ezúttal viszont úgy döntött, a szívére hallgat, és hazatér abba a klubba, ahol profiként bemutatkozhatott.

A támadó a közösségi oldalán videóban árulta el, hogy a montevideói Nacionalban folytatja, és azt mondta, hálás azért a szeretetért, amelyeket az elmúlt napokban kapott attól a klubtól, ahol a pályafutása elindult.

Előszerződésem van a klubbal, a részleteket a következő órákban véglegesítjük, és reméljük, sikerül megkötni azt a megállapodást, amelyet mindannyian szeretnénk

nyilatkozta.

A 2022-es katari világbajnokságra való felkészülés jegyében Suárez az MLS-ből is kapott ajánlatokat, de végül a Nacionalt választotta, amelynek színeiben 2005 májusában debütált a profik között, és ahol 2006 júliusi távozásáig 48 meccsen 12 gólt szerzett.

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik