Nemzetközi foci

Aktfotóit eladva venné meg kedvenc klubját a Playboy-modell

JUAN MABROMATA / AFP
JUAN MABROMATA / AFP
Daniella Chavez egykoron azzal került be a bulvársajtóba, hogy állítólag Cristiano Ronaldo szeretője is volt. A chilei modell most azt vette a fejébe, hogy aktfotóit egy felnőtt oldalon értékesíti és a befolyt összegből gyűjtött pénzből megvásárolja szeretett futballklubját.

A 32 éves nő – akit több mint 19 millió felhasználó követ az Instagramon – bejelentette, hogy létrehozott egy fiókot az OnlyFans oldalon, ahol közzétette intim fotóit. Mindezt azért, hogy pénzt gyűjtsön kedvenc klubja, a CD O’Higgins megvásárlására.

Kapcsolódó
Bajnoki ünnepléskor sértegették a Benficát, eltiltották a Porto játékosait
Ezért nem kell ócsárolni az ellenfelet, pláne, ha videofelvétel is készül.

A modell a Twitteren keresztül közölte, hogy már több mint 5 millió dollárt sikerült összegyűjtenie erre a célra, azaz jó úton jár. Ahhoz, hogy főtulajdonos legyen, 20 millió dollárra lenne szüksége.

Amint megtudtam, hogy az O’Higgins eladó, azonnal kampányt indítottam közel 20 millió dollár összegyűjtésére

– mondta a chilei ADN rádiónak adott interjújában.

A Club Deportivo O’Higgins története legnagyobb sikerét 2013-14-ben érte el, amikor megnyerte az Aperturát, 2012-ben pedig ezüstérmes lett. A csapat jelenleg is az élvonalban szerepel. korábban olyan neves edzők dolgoztak ott, mint a korábbi chilei és argentin kapitány, Jorge Sampaoli, a chileiek jelenlegi szakvezetője, Eduardo Berizzo vagy a korábban a Manchester Cityt és a Real Madridot is irányító Manuel Pellegrini.

De akadt magyar edző is, az 1939-1940-ben kilencszeres válogatott Pákozdi László személyében, aki 1961-62-ben vezette az együttest.

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik