Nemzetközi foci

„Jobb veszíteni, mint ezzel a fickóval nyerni” – az Atlético-drukkerek hallani sem akarnak Cristiano Ronaldo leigazolásáról

BURAK AKBULUT / ANADOLU AGENCY / Anadolu Agency via AFP
BURAK AKBULUT / ANADOLU AGENCY / Anadolu Agency via AFP

Cristiano Ronaldo tavaly nyáron visszatért a Manchester Unitedhez, amely aztán a hatodik helyen végzett a Premier League-ben, mire a portugál sztár bejelentette, hogy ő bizony olyan csapatban szeretne játszani a következő idényben, amely a BL-ben szerepel.

Azóta bedobták már a PSG-t, a Chelsea-t, felmerült, hogy visszamehetne Ronaldo korábbi klubjához, a Real Madridhoz, és még egy olyan, elsőre furának hangzó eshetőség is szóba került, hogy a Real ősi riválisánál, az Atlético Madridnál köthet ki. Ronaldo pályafutása során rengeteg gólt szerzett az Atleti ellen – 37 meccsen 25-öt –, és ezzel kellőképpen magára is haragította a klub drukkereit.

Akik most online kampányt indítottak Ronaldo leigazolása ellen, és a Twitteren egyre több bejegyzésnél olvasni a #ContraCR7 (CR7 ellen) feliratot.

„Jobb veszíteni, mint ezzel a fickóval nyerni” – írja az egyik Atlético-drukker, de volt aki, aki ennél keményebben fogalmazott, és bohócnak titulálta Ronaldót, aki szerinte csupa olyan dolgot testesít meg, amit idegen a klubtól.

Az élet nagy rendező, és a MU szombaton éppen az Atléticóval játszik majd felkészülési meccset Norvégiában. A mostani fejlemények alapján biztosak lehetünk benne, hogy ott is előkerül majd a Ronaldo-téma.

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik