Nemzetközi foci

Útra kel a Manchester United, de Cristiano Ronaldo nélkül

LINDSEY PARNABY / AFP
LINDSEY PARNABY / AFP

Nem utazik el a Manchester United csapatának nyári túrájára Cristiano Ronaldo, írja saját forrásaira hivatkozva az ESPN, amely szerint a portugál támadó időt kapott egy „családi probléma” megoldására. Arról egyelőre nem tudni, hogy mikor kellene csatlakoznia a kerethez.

Eredetileg már hétfőn vissza kellett volna térnie a csapathoz, de engedélyt kapott a távolmaradásra, és a csütörtöki edzésen sem volt jelen.

A manchesteriek pénteken Thaiföldre repülnek, ahol majd július 12-én a Liverpoollal játszanak, utána pedig Ausztrália lesz a következő állomás, ott a Melbourne Victory, a Crystal Palace és az Aston Villa lesz az ellenfél. Július 25-én tér vissza Angliába a United.

Kapcsolódó
Dibusz a Fradi BL-meccséről: Ismerjük el, sokkal több nem volt most ebben
A magyar bajnok Ferencváros egy felejthető mérkőzésen elért 0-0-s döntetlennel kezdett a Bajnokok Ligája-selejtezőben a kazah Tobol otthonában. Dibusz

Az elmúlt időszakban elterjedt a nemzetközi sajtóban, hogy a 37 éves Ronaldo el akarja hagynia a Manchester Unitedet, amelyhez tavaly nyáron tért vissza. A portugál 24 góllal zárta a szezont, de a manchesteriek trófea nélkül maradtak, ráadásul a Bajnokok Ligájáról is lemaradtak, miután csak a hatodik helyen zárták a Premier League-et.

A sajtóban megjelentek szerint a Chelsea, a Bayern München és a Napoli is leigazolná Ronaldót, de a United egyelőre nem kapott még érte ajánlatot. Az angol klub szeretné megtartani játékosát.

A balul sikerült idényt követően változások vannak Manchesterben, a többi közt új vezetőedzővel, Erik ten Haggal vágnak neki az új szezonnak.

Olvasói sztorik