Nemzetközi foci

Egészen abszurd indok miatt nem kapható Lewandowski-feliratú mez a Barca ajándékboltjában

Michael Reaves / GETTY IMAGES NORTH AMERICA / Getty Images via AFP
Michael Reaves / GETTY IMAGES NORTH AMERICA / Getty Images via AFP

Hosszú hetek egyeztetése után a Barcelona végül megállapodott a Bayern Münchennel Robert Lewandowski átigazolásáról, és a lengyel csatár csatlakozott is az Egyesült Államokban készülő új csapatához, igaz, a debütálására várhatóan majd a Real Madrid elleni, magyar idő szerint vasárnap hajnali meccsen kerül sor.

Kapcsolódó
Bucira verte Beckham csapatát a Barca
Hatot lőtt a katalán csapat úgy, hogy Robert Lewandowski pályára sem lépett.

Az elmúlt években a gólokat megállíthatatlanul termelő Lewandowski meze érthető módon a legkelendőbb portéka lett a Barcelona szurkolói boltjában, akadt azonban egy kis bökkenő.

A Twitteren nagyon pörög az a videó, ahol a szurkolói bolt egyik eladója elárulja, hogy egyelőre nem tudják kiszolgálni a Lewandowski mezére vágyó drukkereket, azon egyszerű oknál fogva, hogy elfogyott a W betű, így nem tudták rányomtatni a dresszre a csatár nevét.

A Barca keretében eddig a dán támadó, Martin Braithwaite volt az egyetlen, akinek a családnevében ott virít a w, és azt gyanítjuk, eddig nem az ő mezéért volt a legnagyobb tülekedés az ajándékboltban, így aztán valahol érthető, ha nem tankoltak fel a boltban a w-ből.

Olvasói sztorik