GABRIEL BOUYS / AFP
Nemzetközi foci sport

Kijelölték a katari vb-döntő helyszínének stadionavató mérkőzését

Augusztus 11-én két katari klubcsapat, az al-Rajjan és az al-Arabi mérkőzése avatja fel az idei labdarúgó-világbajnokság döntőjének otthont adó Lusail Stadiont.

A 80 ezer fő befogadására alkalmas létesítmény a nyolc vb-aréna közül az egyetlen, amelyben eddig még nem rendeztek hivatalos összecsapást.

A világbajnokságra november 21. és december 18. között kerül sor, a Lusail Stadionban összesen tíz mérkőzést rendeznek: hat csoportmeccs után, egy-egy nyolcad-, negyed- és elődöntőt, valamint a finálét. Az aréna első találkozója a november 22-i Argentína – Szaúd-Arábia találkozó lesz.

Ahol a futball esze és szíve találkozik!

Válogatott írások a legjobbaktól.

Minden hónapban legalább 24 kiemelkedő színvonalú tartalom havi 990 forintért. Próbáld ki 490 forintért az első hónapban!

Ahogyan szerzőgárdánk összetétele ígéri, a legkülönfélébb műfajokban, témákban jelennek majd meg szövegek: lesznek elemzések, interjúk, kisprózák, riportok, lesznek hazai és nemzetközi témák, adat- és véleményalapú cikkek egyaránt.

Tartsatok velünk minél többen, hogy együtt alakíthassuk, építhessük az új magyar futballújságot, amely leginkább az írások nívójával és egyediségével akar kitűnni! Fizessetek elő, olvassatok, kövessetek minket, vitatkozzatok velünk, adjatok ötleteket! Várjuk ebbe a közösségbe mindazokat, akiknek a futball csak egy játék, s mindazokat, akiknek a futball több mint egy játék.

KIPRÓBÁLOM!