Nemzetközi foci bajnokok ligája

A Tobol feláldozott egy kupameccset a Fradi elleni siker érdekében

Érdekes nyilatkozatot tett a minap Zoran Tosic, a Tobol labdarúgója, aki azt ecsetelte, jó formában érzik magukat, és miután az új edzővel, Milan Milanoviccsal három győzelem és két döntetlen a mérlegük, reméli, hogy a Ferencváros ellen Budapesten folytatják veretlenségi sorozatukat.

Kapcsolódó

Igen ám, de a Tobol múlt szombaton súlyos, 6-1-es vereséget szenvedett a Taraz csapatától a hazai kupában. Hogy azt miért nem sorolta a meccsek közé Tosic, arról Milanovic mesélt.

„A kazahsztáni kupameccsre valóban a tartalékokat küldtük, az is egy repülős út volt, mi pedig edzést tartottunk abban az időben, hogy minél jobban teljesíthessünk a Ferencváros ellen” – nyilatkozta.

És valóban, a Tobol a tartalékokkal és a másodedzővel állt ki arra az összecsapásra.

„Korábban elemeztük már a Ferencváros játékát, így nem volt nagy meglepetés az első mérkőzésen. Jól játszottunk, de a helyzetkihasználásunk hagyott kívánnivalót maga után, ebben mindenképpen javulunk kell, és akkor jó eredményt érhetünk el Budapesten. Minden játékosunk egészséges.

Az első meccs 0-0 lett, én 50-50 százalék esélyt adnék a csapatoknak a továbbjutásra, de ahogy telik múlik majd az idő, úgy nőhetnek majd az esélyeink

– idézte a Fradi.hu a kazahok edzőjét.

A BL-selejtező visszavágójára szerda este, 20 órától kerül sor a Groupama Arénában. A mérkőzést a lengyel Krzysztof Jakubik vezeti.

Olvasói sztorik