Magyar foci bajnokok ligája

Csercseszov a Tobol elleni visszavágóról: A selejtezők még nem a BL szintjét képviselik

Mohos Márton / 24.hu
Mohos Márton / 24.hu
Egy hete gól nélküli döntetlent ért el a Ferencváros a kazah Tobol otthonában a labdarúgó Bajnokok Ligája-selejtező első fordulójában. A szerdai visszavágón nyerni kell, adta ki a jelszót Sztanyiszlav Csercseszov edző és Dibusz Dénes csapatkapitány.

„A szezon kezdete sosem könnyű. A felkészülésünk nagyon sikeres volt, de nem szabad elfelejteni, hogy egy bajnokkal játszottunk a múlt héten. Úgy gondolom, hogy előnyt jelenthet az, ha valaki már belelendült a játékba, a kazahok pedig már javában a bajnokság közepén járnak. Egy hete nem játszottunk rosszul, de tudjuk, több kell. Még csak a párharc felénél vagyunk” – idézte a Fradi.hu Sztanyiszlav Csercseszov vezetőedzőt.

Kapcsolódó
20 másodperc alatt gólt rúgtak, mégis megalázó vereséggel estek ki a BL-selejtezőn
91 perc után nem is állhatott volna jobban a lengyel bajnok.

Az orosz szakember elmondta, sikerült kielemezni az első mérkőzést.

Ha őszinték akarunk lenni, a selejtezők még nem a BL szintjét képviselik. Ezért akarunk továbbjutni. Nem Csercseszov csapatáról beszélünk, hanem a Ferencvárosról

– tette hozzá.

Dibusz Dénes bizakodva várja a mérkőzést, azt mondja, úgy kell játszaniuk, hogy az ellenfél fejében egy pillanatra se fordulhasson meg, hogy reális esélyük lehet a továbbjutásra.

„Agresszívan és határozottan, dominánsan kell játszanunk az első perctől kezdve. A kinti meccsen ez nem valósult meg, nem volt kellő mennyiségű helyzetünk, a szerdai azonban már egy teljesen más találkozó lesz. Hazai pályán be kell bizonyítanunk, hogy mi vagyunk a jobb csapat!”

A BL-selejtező visszavágójára szerda este, 20 órától kerül sor a Groupama Arénában. A mérkőzést a lengyel Krzysztof Jakubik vezeti.

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik