Nemzetközi foci bajnokok ligája

Hisz a Fradi elleni továbbjutásban a Tobol középpályása

A Ferencváros elleni hazai, gól nélküli döntetlen ellenére jó esélyeket lát a továbbjutásra a Tobol csapatának szerb középpályása, Zoran Tosic a labdarúgó Bajnokok Ligája selejtezőjének első fordulójában.

Kapcsolódó
Dibusz a Fradi BL-meccséről: Ismerjük el, sokkal több nem volt most ebben
A magyar bajnok Ferencváros egy felejthető mérkőzésen elért 0-0-s döntetlennel kezdett a Bajnokok Ligája-selejtezőben a kazah Tobol otthonában. Dibusz

„Tekintettel arra, hogy voltak jó pillanataink, és megnyerhettük volna a mérkőzést, kár érte, hogy végül ez nem jött össze. De ettől függetlenül úgy gondolom, hogy a magyar bajnok ellen továbbra is meccsben vagyunk, és elég jó esélyünk van a továbbjutásra” – nyilatkozta a 76-szoros szerb válogatott játékos, vette észre a Csakfoci.hu portál.

Azt hiszem, a szurkolók örültek az odaadásunknak, így, ahogy mondtam, a legfontosabb tényező még előttünk áll, van esélyünk a közös sikerre… Biztos vagyok benne, hogy együtt sikerül majd továbbjutnunk a következő fordulóba.

Tosic azt nem tippelte meg, százalékosan mennyi esélyt lát a továbbjutásra, csak azt ismételte, hogy hiszi és reméli, hogy jó eredményt érnek el Budapesten.

A BL-selejtező visszavágójára szerda este, 20 órától kerül sor a Groupama Arénában. A mérkőzést a lengyel Krzysztof Jakubik vezeti.

Olvasói sztorik