Nemzetközi foci

Pogba videóban árulhatta el, hova igazol

OSCAR DEL POZO / AFP
OSCAR DEL POZO / AFP

Paul Pogba szerződése lejárt a Manchester Unitednél, a nyáron pedig szabadon igazolhatóvá vált. Így aztán kötöttségek nélkül válogathat a kérők között, ugyanakkor a sajtóhírek szerint már rég eldőlt, hogy visszatér a Juventushoz.

Bár még nem történt meg a hivatalos bejelentés, a francia középpályás sokatmondó videót osztott meg az Instagram-oldalán. Ebben ugyanis többször is elismétli angolul, hogy itt az idő, majd a legvégén olaszul azt mondja, hamarosan látjuk egymást.

Az olasz Sky Sports úgy tudja, Pogba gépe pénteken délután landol Torinóban és csak idő kérdése, hogy mikor jelenti be a szerződtetését a Juventus.

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

Paul Labile Pogba (@paulpogba) által megosztott bejegyzés

A világbajnok játékos 2012-ben hagyta ott a Manchester Unitedet, majd ingyen lett a Juventus labdarúgója, ahol a klub egyik legnagyobb sztárja lett, a többi közt négy bajnoki címet nyert a csapattal. A torinóiak aztán 105 millió euróért adták vissza a Manchester Unitednek, ám ott a francia sosem vált közönségkedvenccé, a közös kaland pedig hirtelen ért véget, ugyanis áprilisban sérülés miatt már a 10. percben lecserélték a Liverpool ellen és többet nem lépett pályára a Unitedben.

232 mérkőzés, 39 gól, 51 gólpassz, valamint egy Európa Liga-győzelem után hagyta el az angol klubot a 29 éves Pogba.

Olvasói sztorik