Nemzetközi foci

Szereti, ha a világ legszebb labdarúgójának nevezik

Bár választhatta volna a svájci válogatottat is, a Grashoppers női futballcsapatának spliti születésű csatára, Ana Maria Markovic inkább a horvátok ajánlatát fogadta el. A 22 éves játékost a világ legszebb és legszexibb futballistájának is tartják, előbbi jelzőnek örült, utóbbinak kevésbé – erről a 20min.ch portálnak adott interjújában mesélt.

„Szerintem a média nagy szerepet játszott a felfedezésemben. A szerb, a horvát és a bosnyák médiában mindenhol jelen voltam, de már Ausztriában és Görögországban is írtak rólam. Amikor a válogatottnál voltam, hirtelen körülbelül 25 újságíró akart velem interjút készíteni a csapat szállásán, a szövetségnek közbe kellett lépett, hogy a focira tudjak koncentrálni” – mesélte.

Kapcsolódó
„Engem Párizs nyomornegyedébe vittek, Zlatant egy luxuslakásba”
Komoly hátrányok érték a legjobb svéd női futballistát a PSG-nél.

Egy szerb újság szőke bombázónak, egy másik a világ legszebb futballistájának nevezte, ez saját bevallása szerint nagyon tetszett neki.

Örömmel hallom, hogy gyönyörű vagyok. De aztán újságcikkek jelentek meg, amelyekben a legszexibb futballistaként írtak le, na ez már nem tetszett.

Ezt követően nagyon sokan írtak nekem, és menedzsernek adták ki magukat, noha pontosan tudom, hogy mit akartak tőlem. Sohasem láttak focizni, csak a külsőmet nézték. Sokan azt is éreztették velem, hogy csinos vagyok és ezzel lehetne pénzt keresni a közösségi médiában.”

Azt mondja, a horvát szövetség nagyon profin állt hozzá, megnézték a játékát, ő pedig mindig is ezt az országot választotta volna.

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

Ana Maria Marković⚡️ (@anamxrkovic) által megosztott bejegyzés

Számára Luka Modric nagyszerű példakép, de az abszolút kedvence Cristiano Ronaldo a gondolkodásmódja és a fegyelmezettsége miatt.

Szerinte néhány hónap alatt azért nőt 50 ezerrel a követőinek száma az Instagramon, mert a futball és szépség kombinációja nem túl gyakori a nők esetében.

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

Ana Maria Marković⚡️ (@anamxrkovic) által megosztott bejegyzés

„Nemrég posztoltam kissé provokatív fotókat is, de soha nem pózolnék meztelenül sehol. Ezzel nem tudnék együtt élni – nem utolsósorban a családom miatt. De így is kaptam már kéretlen fotókat férfiaktól, még a péniszükről is, de ezeken csak nevetek.

Néha vicces üzenetek érkeznek olyan emberektől, akik azt írják, hogy szolgálni szeretnének, és szívesen megtisztítanák a cipőm stoplijait az edzések után.

Eddig csak Svájcban szerepelt, 2017 és 2019 között az FC Zürich játékosa volt, jelenleg a Grasshoppersben futballozik,

de a pletykák szerint az angol Chelsea szeretné szerződtetni.

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

Ana Maria Marković⚡️ (@anamxrkovic) által megosztott bejegyzés

Olvasói sztorik