Nemzetközi foci

Balesetet szenvedett a bolgár válogatott, egy játékos koponyaműtéten esett át

Komoly buszbalesetet szenvedett a bolgár labdarúgó-válogatott Grúziában, egy játékost súlyos sérüléssekkel kellett kórházba szállítani.

A Nemzetek Ligája C divíziójának 4. csoportjában szereplő válogatott az eddigi három mérkőzésén mindössze két pontot szerzett: Észak-Macedónia és Gibraltár elleni 1-1-es döntetlenek mellett hazai pályán 5-2-es vereséget szenvedett Grúziától.

Kapcsolódó
Szalai Ádám a szurkolóknak: Kerüljétek a rasszista megnyilvánulásokat!
A magyar válogatott csapatkapitánya szeretné elkerülni az esetleges újabb UEFA-büntetést.

Utóbbi mérkőzés visszavágóját vasárnap rendezik, a csapat azonban a megérkezés után a tbiliszi repülőtérről a szállodába vezető úton balesetet szenvedett.
Az esős idő miatt az UEFA kérésére a válogatottat két kisebb busszal szállították, azonban az elsőnek a sofőrje elveszítette uralmát a jármű felett és egy előtte hirtelen fékező autóba csapódott.

A Botev Plovdiv 29 éves támadó középpályása, Todor Nedelev az első információk szerint súlyos sérüléseket szenvedett, a Nova.bg úgy tudja, hogy koponyaműtétet kellett végrehajtani rajta.

A Bolgár Labdarúgó Szövetség sajtóreferense, Viktor Ignatov szerint a játékos továbbra is közvetlen életveszélyben van, a legoptimistább előrejelzések szerint is legalább 3 hónapot ki kell hagynia.

A Nova.bg szerint a játékosok sokkos állapotban vannak, egyelőre azt sem tudni, megrendezik a mérkőzést vagy sem.

Olvasói sztorik