Nemzetközi foci bajnokok ligája

A Real védője odaszúrt egyet Szalahnak a BL-döntő előtt

Alexey Filippov / Sputnik / Sputnik via AFP
Alexey Filippov / Sputnik / Sputnik via AFP

Már tudjuk, hogy a német Frankfurt nyerte az Európa Ligát, és a José Mourinho által irányított Roma a Konferencia Ligát, szombat este pedig kiderül, hogy a Real Madrid vagy a Liverpool lesz-e a Bajnokok Ligája győztese.

A két csapat 2018-ban emlékezetes döntőt vívott: Lorius Karius nagy hibája után Karim Benzema szerzett vezetést a Realnak, és bár Sadio Mané egyenlített, jött Gareth Bale, aki fantasztikus ollózós góllal hozta ismét kedvezőbb helyzetbe a spanyolokat, majd a walesi szélső veszélytelennek tűnő lövését Karius bevédte, így alakult ki a 3-1-es végeredmény.

A döntő mindössze 30 perc után véget ért Mohamed Szalah számára, aki Sergio Ramos közreműködésével úgy esett el, hogy megsérült a válla, és le kellett cserélni. Ahogy kiderült, hogy a Real lesz a Pool ellenfele az idei döntőben, az egyiptomi támadó azt üzente a közösségi médiában, hogy „Van egy elintézetlen ügyünk”.

A fogadkozást nyilván látták a Real játékosai is, akik közül a jobbhátvéd, Dani Carvajal nem hagyta ki a lehetőséget, hogy visszaszóljon Szalahnak.

„Reméljük, nem túl nyomasztó Szalah számára, hogy másodszor is veszít a BL-döntőben a Real Madrid számára” – mondta Carvajal.

A finálé 21 órakor kezdődik szombaton, a Rangadón online közvetítésben követjük majd az eseményeket.

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik