Nemzetközi foci

Nem hisznek már a Barcánál benne, hogy sikerül megtartani a játékost

Urbanandsport / NurPhoto / NurPhoto via AFP
Urbanandsport / NurPhoto / NurPhoto via AFP

Barcelonában most mindenki azt találgatja, hogy mi lesz Ousmane Dembélével. A francia szélsőről az évek során már sokszor megírták, hogy távozhat, majd a télen már a klub szabadult volna tőle, hogy felszabadítsa a fizetését, de a játékos mindez idáig maradt, mi több, Xavi kinevezése óta az egyik legfontosabb tagja volt a Barcának, mert ugyan csak két gólt szerzett, tizenhárom gólpasszával ebben a mutatóban a legjobb volt házon belül – még úgy is, hogy a szezon elejét kihagyta sérülés miatt.

A 25 éves játékos szerződése lejár a nyáron, Xavi pedig már többször elmondta, számolna vele, de nem tudja megmondani, mit hoz a jövő. A Mundo Deportivo cikke szerint a héten még lesznek egyeztetések Dembélé képviselete és a klub között, a Barcánál ugyanakkor szkeptikusak.

95 százalék esélyt látunk arra, hogy távozik

– idéz a lap egy bennfentest a klubtól.

Kapcsolódó
Mbappé: Egy éve el akartam menni, de megváltoztak a dolgok
Sokakat meglepett, hogy a világbajnok csatár nem igazolt szabadon a Real Madridhoz, hanem hosszabbított a PSG-nél. Most az okokról beszélt.

A Mundo Deportivo szerint a PSG is felsejlik a háttérben, a párizsiakkal már korábban is hírbe hozták a játékost. Állítólag a klubbal a napokban hosszabbító Kylian Mbappé nagyon szeretné a csapatban látni honfitársát, ráadásul Angel Di María távozását is bejelentették már a franciák. Korábban már az is elterjedt a sajtóban, hogy Dembélé már megegyezhetett a PSG-vel, de a csapattársak felé állítólag mindeddig azt kommunikálta, nem tárgyalt senki mással a Barcelonán kívül.

Dembélé még 2017-ben, 140 millió euróért érkezett a Borussia Dortmundtól. 150 meccsen 32 gólja és 34 gólpassza van eddig a csapat színeiben, a többi közt két spanyol bajnoki címet nyert.

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik