Nemzetközi foci bajnokok ligája

Mbappé döntése? Benzema nem ér rá ilyen apróságokkal foglalkozni

GABRIEL BOUYS / AFP
GABRIEL BOUYS / AFP

Médianapot tartott kedden a Real Madrid, és kikerülhetetlen volt, hogy Karim Benzemát megkérdezzék arról, hogy Kylian Mbappé végül mégsem szerződik a Real Madridhoz, hanem hosszabbított a Paris Saint-Germainnel. Benzema mosolyogva hallgatta a honfitársára vonatkozó kérdést, majd elég egyértelműen jelezte, mennyire érdekli ez most jelenleg:

Arról szívesen beszélek, hogy a Bajnokok Ligája döntőjében játszunk szombaton, de nincs itt az ideje, hogy ilyen apróságokkal foglalkozzunk

– mondta az élete formájában futballozó, 34 éves csatár, aki annyit azért elárult, hogy természetesen őt is meglepte Mbappé, de nem dühös, mindenki azt csinál szerinte, amit akar. Szóba került az is, hogy a PSG játékosának hírével egy időben ő egy Real-címert osztott meg a közösségi oldalán, amit elintézett annyival, hogy az nem Mbappé ellen szólt, hanem a madridi klub mellett.

A Real Madrid kitartóan csábította Kylian Mbappét, tavaly a hírek szerint 200 millió eurót is kifizetett volna érte a PSG-nek, de a francia klub katari vezetése visszautasította azt. A játékos szerződése a nyáron lejár, mindenki tényként kezelte, hogy a spanyol bajnoknál folytatja, de aztán hosszabbított jelenlegi munkaadójánál, 2025 nyaráig írt alá.

Kapcsolódó
Mbappé: Ahhoz, hogy valaki nagy játékos legyen, őszintének kell lennie
Elárulta, hogy a Real mellett egy másik csapat is nagyon csábította.

A Real Madrid szombaton a Liverpool ellen lép pályára a Bajnokok Ligája – a helyszín pedig a sors fintoraként éppen Párizs lesz.

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik