Nemzetközi foci

Sírva kért bocsánatot a szurkolóktól a kiesésért, a Real támadója vigasztalta

Twitter
Twitter

A Real Madrid elleni kiadós, 6-0-s vereséggel dőlt el, hogy öt év után búcsúzik a spanyol élvonaltól a Levante. A csapat tagjai közül többen is elérzékenyültek a lefújás után, a csapatkapitány, José Luis Morales pedig sírva kért bocsánatot a szurkolóktól a tévének nyilatkozva.

Ebben a szezonban nem hoztuk a megfelelő szintet. Köszönjük a szurkolóinknak a támogatást, és kérjük, hogy bocsássanak meg nekünk

– mondta a könnyeivel küzdve Morales, akit a Real Madrid triplázó és egy gólpasszzt is kiosztó játékosa, Vinícius Jr. próbált vigasztalni egy öleléssel.

A 34 szélső igazi klublegenda, még 2011-ben, a B csapathoz csatlakozott, amelynek segített feljutni a harmadosztályba. Teljesítményével meggyőzte a klubot és bekerült az első csapatba, amelyben eddig 309 mérkőzésen 68 gólja és 41 gólpassza szerzett, természetesen tagja volt a másodosztályú aranyéremnek 2017-ben. A Levante ötödször esik ki a La Ligából.

Az még nem dőlt el, melyik lesz a másik két csapat, amely búcsúzik a spanyol élvonaltól, de az utolsó Alavés elég nehéz helyzetben van, és jelenleg még a Mallorca áll a vonal alatt. Az már korábban eldőlt, hogy a Real Madridé a bajnoki cím.

Olvasói sztorik