Illyés Tibor/MTI
Nemzetközi foci sport

Topligába igazolhat a Ferencváros középhátvédje

A Ferencvárost elhagyó Miha Blazic a francia élvonalbeli Angers játékosa lesz, írta a L’Équipe.

Kapcsolódó
A Fradi itthon utcahosszal vezet, de a világrekordtól messze elmarad
A Paks legyőzésével már huszonnégyszeres kupagyőztes a Ferencváros.

A szlovén hátvéd szerződése lejár a magyar bajnoknál és minden jel arra utal, hogy öt év után távozik. A francia napilap szerint azután, hogy négy bajnoki cím után, valamint azután, hogy szerepelt a Bajnokok Ligájában és az Európa Ligában is, így bizonyította, hogy megállja a helyét a legjobbak ellen.

Blazic 187-szer lépett pályára a Fradiban, ezeken 13 gólig és 3 gólpasszig jutott.

Ahol a futball esze és szíve találkozik!

Válogatott írások a legjobbaktól.

Minden hónapban legalább 24 kiemelkedő színvonalú tartalom havi 990 forintért. Próbáld ki 490 forintért az első hónapban!

Ahogyan szerzőgárdánk összetétele ígéri, a legkülönfélébb műfajokban, témákban jelennek majd meg szövegek: lesznek elemzések, interjúk, kisprózák, riportok, lesznek hazai és nemzetközi témák, adat- és véleményalapú cikkek egyaránt.

Tartsatok velünk minél többen, hogy együtt alakíthassuk, építhessük az új magyar futballújságot, amely leginkább az írások nívójával és egyediségével akar kitűnni! Fizessetek elő, olvassatok, kövessetek minket, vitatkozzatok velünk, adjatok ötleteket! Várjuk ebbe a közösségbe mindazokat, akiknek a futball csak egy játék, s mindazokat, akiknek a futball több mint egy játék.

KIPRÓBÁLOM!