Nemzetközi foci bajnokok ligája

Nem fogunk meglepődni, hogy Szalah kit szeretne ellenfélnek a döntőben

Jose Breton / NurPhoto / NurPhoto via AFP
Jose Breton / NurPhoto / NurPhoto via AFP

A Villarreal meglepte a Liverpoolt a BL-elődöntő visszavágóján, de a spanyol csoda csak egy félidőn át tartott, majd az angol csapat összekapta magát, és végül kettős győzelemmel masírozott be a párizsi fináléba.

Kapcsolódó
Sokkolták a Liverpoolt, a második félidőben így is összehozta a BL-döntőt
Űrfocival egyenlítette ki a párharcot a Villarreal, de a térfélcsere után összeomlott.

Hogy a Manchester City vagy a Real Madrid lesz-e a Pool ellenfele, az csak szerda este dől el, a madridi meccset egygólos előnyből várhatja Pep Guardiola csapata.

A Liverpool egyiptomi sztárját, Mohamed Szalahot megkérdezték, kit szeretne ellenfélnek a döntőben, és a válasza nem okozott nagy meglepetést.

„Őszinte leszek, a Real Madriddal szeretnék játszani” – mondta Szalah. Emlékezhetünk, a 2018-as BL-döntőt a Liverpool és a Real vívta, de a meccs akkor csak 30 percig tartott Szalah számára, Sergio Ramos ugyanis földre vitte, és az esetnél megsérült a válla, így le kellett cserélni.

A döntőt végül 3-1-re nyerte a Real, amelynek a duplázó (és micsoda ollózós gólt szerző!) Gareth Bale volt a hőse, de a spanyolok sikeréhez kellett a két esetben is nagyot bakizó kapus, Loris Karius is.

Olvasói sztorik