Nemzetközi foci

Olyan verekedéssel zárult a bajnoki, hogy öt meccsre bezárták a stadiont

Óriási balhé miatt be sem tudták fejezni rendesen a grúz élvonalban a hétvégi Torpedo Kutaisi-Dinamo Tbiliszi mérkőzést.

A tizedik fordulóban rendezett találkozón hét percet hosszabbított a játékvezető, de sokat elárul a meccsről, hogy a 102. percben úgy fújta le, hogy még ment volna a játék. A két csapat játékosai ugyanis olyan ökölharcba kezdtek, aminek véget kellett vetni, eközben ráadásul a nézők is palackokkal dobálták a vendégeket a lelátóról. Egy helyi focival foglalkozó Twitter-felhasználó meg is osztotta a felvételt a csúfos jelenetsorról.

A szövetség úgy határozott, hogy az április 29-én botrányba fulladó mérkőzés eredményét törlik és 3-0-val a vendégek kapták a három pontot – egyébként is nyert a Dinamo, de csak 2-1-re. Emellett viszont a Torpedo Kutaisi következő öt mérkőzését zárt kapuk mögött játssza majd.

Nem úszták meg a játékosok sem a balhét, a vendégektől két labdarúgót tiltottak el (egyikük 3, másikuk 4 meccset kapott), a kapusedző pénzbírságot kapott. A hazai csapatból négy focistát és a másodedzőt tiltották el három meccsről, a fizioterapeutát pedig öt találkozóról.

Olvasói sztorik