Nemzetközi foci

Xavinak egy gonddal kevesebbet kell megoldania Barcelonában

A 19 éves Ansu Fati felépült sérüléséből, így több mint három hónap után visszatérhet az FC Barcelona labdarúgócsapatának meccskeretébe.

Xavi Hernández vezetőedző szerint a támadójátékost már nem hátráltatja combizom-sérülés, így ott lehet a keretben vasárnap 21 órától, amikor a katalánok az RCD Mallorcát fogadják a La Liga 34. fordulójában. A szakvezető hozzátette, tervei szerint néhány percre pályára is küldi fiatal játékosát.

Ansu Fati legutóbb január 20-án játszott, amikor csereként lépett pályára az Athletic Bilbao ellen a Király Kupa negyeddöntőjében.

Kapcsolódó
David Alaba egy fehér székkel ünnepelte zsinórban 10. bajnoki címét
Úgy látszik ezt a kerti bútordarabot már az isten sem kíméli meg attól, hogy kultikus tárggyá váljon Madridban.

A bissau-guineai származású támadó visszatérésével Xavinak egy gonddal talán kevesebbet kell megoldania, mivel a sérült Pedro González López, Nico González, Sergino Dest, Sergi Roberto és Samuel Umtiti, valamint a beteg Ousmane Dembélé és Martin Braithwaite szerepeltetésére még mindig nincs esély Barcelonában.

A csapat jelenleg 63 ponttal a harmadik helyen áll a spanyol élvonal tabelláján, egy ponttal lemaradva a második Sevillától, amely egy meccsel többet játszott. A dobogó második fokának elérése érdekében jól jöhet Xavi számára a 60 millió értékű támadó, aki sérüléséig az idei bajnokságban 5 meccsen, 2013 perc alatt szerzett három gólt és adott egy gólpasszt, és a BL-ban is betalált egyszer.

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik