Nemzetközi foci bajnokok ligája

Tömegjelenet a lefújás után: összeveszett Kloppékkal a Villarreal játékosa

David S. Bustamante/Soccrates/Getty Images
David S. Bustamante/Soccrates/Getty Images

Bár sokáig a Villarreal kontrollálni tudta a liverpooli támadásokat a Bajnokok Ligája elődöntőjében, Jordan Henderson megpattanó lövése végül is eldöntötte a mérkőzést, az angolok aztán perceken belül megduplázták az előnyüket és hazai pályán 2-0-s előnybe kerültek. A találkozó vége már szép csendben csordogált, ám a jelek szerint a játékosokban ott volt a feszültség, legalábbis kialakult egy tömegjelenet a lefújás utáni pillanatokban.

Kapcsolódó
BL-elődöntő: türelmes volt a Pool, majd bedarálta a Villarrealt
Már az első félidőben is helyzetek sorát dolgozta ki a Liverpool, de akkor még nem tudott gólt szerezni. A második félidőben aztán némi szerencsével sikerült feltörni a Villarreal védelmét, végül 2-0-ra nyert és magabiztos előnybe került Jürgen Klopp csapata a Bajnokok Ligája elődöntőjében.

A felvételek tanúsága szerint ugyanis a mérkőzés során többször is egymással csatázó Juan Foyth és Luis Díaz összeszólalkozott valamin. A liverpooli támadót aztán elráncigálták onnan a csapattársak, mire a spanyolok védője folytatta a vitát, csak már Jürgen Kloppal, Hendersonnal és a liverpooli kispaddal üvöltözött – végül a liverpooli csapatkapitány torkolta le, hogy fogja már be.

2-0, félidő, se több, se kevesebb. Veszélyes ez az eredmény

– mondta a mérkőzésről Klopp, egyben utalva arra, hogy még egyáltalán nem lefutott a párharc, ez a fenti jelenetből is jól látszik.

A visszavágót jövő kedden rendezik majd Spanyolországban. A Liverpool versenyben van, hogy négy trófeával zárja a szezont: a Ligakupát már megnyerte, döntős az FA Kupában, egy pont a hátránya a bajnokságban a Manchester City mögött, illetve előnyben van a BL-elődöntőben.

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik