A következő élő közvetítés része Csúcsfoci a javából: hétgólos meccsen kapott ki a Real Madrid

Hétgólos őrületet hozott a ManCity és a Real Madrid első meccse

David S. Bustamante/Soccrates/Getty Images
David S. Bustamante/Soccrates/Getty Images

Villámgyorsan gólt szerzett az angol csapat, Mahrezt nem támadták eléggé a vendégek védői, aki így De Bruyne fejére ívelhetett, a belga pedig a jobb alsóba fejelt. Nyolc perccel később már a középpályás adott gólpasszt, Gabriel Jesus lefordult Alabáról és higgadtan a kapuba passzolt. Még két nagy helyzetet is kihagyott a City, de a Real Madrid talált be legközelebb, amikor Benzema egy bal oldalról érkező beadást belsőzött kapásból a bal alsóba.

Térfélcsere után kevesen múlt, hogy nem talált be újra az angol listavezető két perc alatt, de erre végül 8 percet kellett várnia, amikor a becserélt Fernandinho beadását Foden fejelte a kapuba. Azonnal jött rá a válasz is, Vinicius Junior egy csellel játszotta magát tisztára, majd a kapuig meg sem állt.

Még ezután is maradt csavar a meccsben, a 74. percben Bernardo Silva gey buktatás után begyűjtötte a labdát és kilőtte a rövid fölsőt. A végeredményt Benzema állította be tizenegyesből, így egygólos előnnyel utazhat majd Madridba a Manchester City.

Vissza a közvetítéshez
Olvasói sztorik