Nemzetközi foci

Meglepő helyen köthet ki a Realnál nélkülözött klasszis

Álex Cámara / NurPhoto / NurPhoto via AFP
Álex Cámara / NurPhoto / NurPhoto via AFP

A nyáron jár le Isco szerződése a Real Madridnál, és mivel a támadó középpályás a mostani idényben minden sorozatot számolva csak 358 percet játszott, abszolút érthető, ha már azon ügyködik, hol folytathatja a következő szezontól.

Az As nevű spanyol lap szerint a 30 éves játékos nagyon közel a megállapodáshoz az újdonsült Király Kupa-győztes Betisszel, amely két idényre szerződtetné,

és a busás aláírási pénz mellett évi 10 millió eurót tömne Isco zsebébe, amivel ő lenne a klub történetének legjobban fizetett futballistája.

Isco a Betis harmadik új szerzeménye lehet, mivel a klub korábban már megállapodott a Lazio védőjével, Luiz Felipével, aki ingyen érkezik, valamint a Fluminense szélsőjével, Luis Henriquével, akiért 13 millió körüli összeget fizet majd a sevillai csapat.

A 38-szoros spanyol válogatott Isco csak peremembernek számít idén a Realban, 12 bajnokin és 3 kupameccsen hozta össze a 358 játékpercet, és mindkét sorozatban egy-egy gólt szerzett. Viszont így is szinte biztos, hogy bajnokként távozik a klubtól, hiszen a Realnak egy pont kell, hogy révbe érjen, és a csapat még a BL-ben is érdekelt, kedd este a Manchester City elleni elődöntő első mérkőzésén lép pályára.

Olvasói sztorik