Twitter
Nemzetközi foci sport

Őrjöngenek a Lazio-ultrák, amiért a csapat hibázó védője mosolygott az ellenfél győztes gólja után

Sandro Tonali a 90+2. percben szerezte meg azt a gólt, amivel a Milan életben tartotta a bajnoki címről szőtt álmait a Serie A-ban.

A meccset eldöntő gól előtt Adam Marusic hibázott nagyot, addig totojázott, míg Ante Rebic elvette tőle a labdát, majd a beadásnál egy másik Lazio-védő, Francesco Acerbi sem állt a helyzet magaslatán, mert elfejelte a labdát kapusa, Thoma Strakosha elől, a vége pedig az lett, hogy Zlatan Ibrahimovic passza után Tonali hőssé vált.

Amíg a Milan-drukkerek a meccs után Tonali gólját nézték vissza újra és újra, addig a Lazio-ultráknál kiverte a biztosítékot, hogy a kaotikus második Milan-gól után az látszott, hogy a labdát a középkezdéshez visszajuttató Acerbi mosolyog. Ami a szurkolók szemében megbocsáthatatlan bűnnek tetszett azok után, hogy szerepe volt a Milan győztes góljában.

A lefújás után a legalább annyira hibás Marusic nekiesett Acerbinek, aki a közösségi médiában is kapott rendesen.

Többen is azt írták, hogy ezek után semmi keresnivalója a szurkolókkal már hetekkel összezördült Acerbinek a Lazióban, aki még az éjjel reagált az eseményekre a Twitteren.

„Na most elég. Mindent megtettem ezekért a színekért, és büszke vagyok, hogy trófeákat nyertem a csapattal. Volt némi súrlódás, de megismétlem, amit korábban mondtam, hibáztam, és ezért bocsánatot kérek. Kínomban nevettem, hogy ilyen körülmények között buktuk el a pontszerzést, szó sincs arról, hogy a vereség miatt mosolyogtam volna. Nem szeretném, ha egyetlen szurkoló is azt gondolná, hogy a vereségnek szólt a mosoly” – írta Acerbi.

A 2-1-es sikerrel a Milan átvette a vezetést, előnye most két pont, de a tabella szerdán este fog kiegyenesedni, akkor játssza le az Inter az elmaradt meccsét a Bolognával.

Ahol a futball esze és szíve találkozik!

Válogatott írások a legjobbaktól.

Minden hónapban legalább 24 kiemelkedő színvonalú tartalom havi 990 forintért. Próbáld ki 490 forintért az első hónapban!

Ahogyan szerzőgárdánk összetétele ígéri, a legkülönfélébb műfajokban, témákban jelennek majd meg szövegek: lesznek elemzések, interjúk, kisprózák, riportok, lesznek hazai és nemzetközi témák, adat- és véleményalapú cikkek egyaránt.

Tartsatok velünk minél többen, hogy együtt alakíthassuk, építhessük az új magyar futballújságot, amely leginkább az írások nívójával és egyediségével akar kitűnni! Fizessetek elő, olvassatok, kövessetek minket, vitatkozzatok velünk, adjatok ötleteket! Várjuk ebbe a közösségbe mindazokat, akiknek a futball csak egy játék, s mindazokat, akiknek a futball több mint egy játék.

KIPRÓBÁLOM!