Nemzetközi foci

A vereség után összeveszett a drukkerekkel a Chelsea védője

Bő két héten belül másodszor kapott négy gólt hazai pályán a Chelsea labdarúgócsapata, amely a Brentford elleni 1-4 után ezúttal az Arsenaltól szenvedett 4-2-es vereséget.

Kapcsolódó
Eszelős londoni rangadón verte az Arsenal a Chelsea-t
Hihetetlen és fordulatokban gazdag mérkőzést hozott a Chelsea-Arsenal rangadó, amelyen az első öt kaput eltaláló lövés mindegyikéből gól lett.

A mérkőzésen a hazaiak végig rohantak az eredmény után, kétszer ugyan sikerült egyenlíteni, de az 57. percben ismét a vendégek szereztek gólt Edward Nketiah találatával (2-3).

A hajrára aztán hiába játszott hatalmas mezőnyfölényben a Chelsea, a 90. percben César Azpilicueta lerántotta Bukayo Sakát, aki a megítélt büntetőt nem hibázta el, beállítva a 2-4-es végeredményt.

A mérkőzés végén néhány szurkoló szóváltásba keveredett Azpilicuetával, aki úgy tűnt, nem csupán a bekiabálásokat vette zokon, hanem azt is, hogy gúnyosan megtapsolták.

A vita néhány másodpercig tartott csupán, de úgy tűnt, sikerült lerendezni a kérdést.

„Nem láttam, mi történt, de őszintén szólva, meg tudom érteni a szurkolókat is” – nyilatkozta Thomas Tuchel, a Chelsea menedzsere, akit a meccset követő sajtótájékoztatón megkérdeztek a történtekről.

„Teljesen vad és nyílt mérkőzés volt az első félidőben, de kétszer is visszajöttünk hátrányról. Sajnos a második félidőben újabb kettőt kaptunk, ezeket a hibának hazai környezetben nem engedhetjük meg.

Ezen a szinten ez egyszerűen lehetetlen, ilyen futballmeccseket nem lehet megnyerni.

Olvasói sztorik