PAUL ELLIS / AFP
Nemzetközi foci sport

Cristiano Ronaldo újra edzésbe állt

Cristiano Ronaldo és párja, Georgina Rodriguez hétfőn este jelentették be, hogy ikreik közül az egyik kisbaba, a kisfiú elhunyt, és csak „a kislányuk születése ad erőt ahhoz, hogy ezt a pillanatot némi reménnyel és boldogsággal éljék meg”. A portugál támadó érthetően kihagyta csapata, a Manchester United keddi esti bajnokiját, amelyen a liverpooli közönség egy percig tapsolt, így osztozva a család gyászában.

Szerdán a Manchester Evening News arról számolt be, hogy Ronaldo visszatért a csapathoz és újra edzett, lefotózták azt is, ahogy egy kisbuszban ülve megérkezik az edzőközpontba. A United szombaton az Arsenal otthonában játszik a Bajnokok Ligája-indulás szempontjából fontos rangadót.

A 37 éves klasszis ebben a szezonban 26 bajnokin 15 gólt szerzett. Az Arsenal ellen 16-szor lépett pályára karrierje során, nyolc gól és két gólpassz a mérlege. Legutóbb, decemberben duplázott, a Manchester pedig 3-2-re nyert.

Kapcsolódó

Ahol a futball esze és szíve találkozik!

Válogatott írások a legjobbaktól.

Minden hónapban legalább 24 kiemelkedő színvonalú tartalom havi 990 forintért. Próbáld ki 490 forintért az első hónapban!

Ahogyan szerzőgárdánk összetétele ígéri, a legkülönfélébb műfajokban, témákban jelennek majd meg szövegek: lesznek elemzések, interjúk, kisprózák, riportok, lesznek hazai és nemzetközi témák, adat- és véleményalapú cikkek egyaránt.

Tartsatok velünk minél többen, hogy együtt alakíthassuk, építhessük az új magyar futballújságot, amely leginkább az írások nívójával és egyediségével akar kitűnni! Fizessetek elő, olvassatok, kövessetek minket, vitatkozzatok velünk, adjatok ötleteket! Várjuk ebbe a közösségbe mindazokat, akiknek a futball csak egy játék, s mindazokat, akiknek a futball több mint egy játék.

KIPRÓBÁLOM!