Clive Brunskill/Getty Images
Nemzetközi foci sport

Átgázolt a Ronaldo nélküli Manchester Uniteden a Liverpool

A Liverpool FC meggyőző játékkal 4-0-ra verte a Manchester Unitedet kedd este.

A Premier League 30. fordulójából elhalasztott mérkőzése előtt egy nappal osztotta meg Cristiano Ronaldo a hírt, hogy meghalt a kisfia. Emiatt érthető, hogy nem vállalta a Liverpool elleni rangadót, de a két tábor szurkolói közösen mutatták ki tiszteletük és együttérzésük egy nagy közös taps keretein belül.

Kapcsolódó
Együtt tapsoltak Ronaldónak a Manchester United és a Liverpool szurkolói
Így támogatták a portugál világsztárt nehéz helyzetében.

Erre a hetedik percben került sor, csakhogy eddigre már vezetett a Pool, Luis Díaz találatával.

Nem sokkal később Mohamed Szalah is elkezdte a gólgyártást, neki egy fokkal nehezebb dolga volt, mert jó ütemben kellett beindulnia, de kiváló labdát kapott Sadio Manétól.

Az első félidőben gyakorlatilag egykapuzott a Liverpool, a manchesteriek nem tudtak kapura lőni, de 25 százalékos labdabirtoklás mellett ez nem is csoda. Térfélcsere után valamivel csökkent a hazaiak fölénye, de így sem jutott két lövésnél tovább az MU. A Pool viszont igen, előbb Mané iratkozott föl a góllövőlistára egy okos góllal.

Majd a hajrában Szalah alakította ki a végeredményt Diogo Jota passza után egy látványos emeléssel.

Ezzel ideiglenesen a tabella élére ugrott a Liverpool, de a Manchester City még visszaelőzheti, mert egy mérkőzéssel kevesebbet játszott.

Végeredmény – Premier League, 30. fordulóból elhalasztott mérkőzés

Liverpool-Manchester United 4-0 (2-0)

Ahol a futball esze és szíve találkozik!

Válogatott írások a legjobbaktól.

Minden hónapban legalább 24 kiemelkedő színvonalú tartalom havi 990 forintért. Próbáld ki 490 forintért az első hónapban!

Ahogyan szerzőgárdánk összetétele ígéri, a legkülönfélébb műfajokban, témákban jelennek majd meg szövegek: lesznek elemzések, interjúk, kisprózák, riportok, lesznek hazai és nemzetközi témák, adat- és véleményalapú cikkek egyaránt.

Tartsatok velünk minél többen, hogy együtt alakíthassuk, építhessük az új magyar futballújságot, amely leginkább az írások nívójával és egyediségével akar kitűnni! Fizessetek elő, olvassatok, kövessetek minket, vitatkozzatok velünk, adjatok ötleteket! Várjuk ebbe a közösségbe mindazokat, akiknek a futball csak egy játék, s mindazokat, akiknek a futball több mint egy játék.

KIPRÓBÁLOM!