Nemzetközi foci

„13 csapat van az NB I-ben, én pedig beszéltem vagy tizenöttel” – Vadócz Dél-Amerikában maradna

DIGI Sport / Sport 24
DIGI Sport / Sport 24

Vadócz Krisztián szeretett volna hazatérni, de nem tudott megegyezni az NB I-es klubokkal, derül ki a DIGI Sportnak adott interjújából.

A 36 éves középpályás Európában is több csapatban megfordult, de játszott már Indiában, Hongkongban, Ausztráliában, legutóbb pedig Uruguayban. A jelenleg klub nélküli 42-szeres válogatott futballista Magyarországon van, de legutóbb Afrikában keresett csapatot.

„Volt kapcsolatunk több klubbal is a sógoromék által. Csak egy dologgal nem számoltunk, hogy akkor érkezett meg éppen ez az omikron nevezetű fenevad, és sajnos a lezárások miatt nem engedtek külsősöket edzeni a csapattal” – közölte Vadócz, aki négy hónapot töltött Dél-Afrikában.

Most pedig ide készülök, Brazíliába vagy Argentínába

– mutatott rá a térképen a két dél-amerikai országra a középpályás.

Vadócz augusztus óta szabadon igazolható, eredetileg a Budapest Honvédhoz akart visszatérni, amelyben 2002 és 2005 között, 2018-ban és a 2019-2020-as szezonban szerepelt.

„Úgy terveztem, hogy Uruguayból hazaérkezve a Honvédnál tudok majd szerződést kapni, de ez nem jött össze. Aztán beszéltem több magyar csapattal is, azok sem jöttek össze. Nem is tudom, 13 csapat van az NB I-ben, én pedig beszéltem vagy 15-el.”

Vadócz Krisztián egyébként azt is elárulta, hogy legalább 40 éves koráig szeretne még futballozni.

Olvasói sztorik