Jose Jordan / AFP
Nemzetközi foci sport

Barcelonában befuccsolt a VAR, percekig állt a játék

Csúnya blamát láttak az FC Barcelona-Eintracht Frankfurt találkozó nézői.

Az Európa Liga negyeddöntőjének visszavágóján Ferran Torres és Rafael Borré harcoltak a labdáért az 58. percben, amikor a labda mindkettejük kezén megpattant. Torres könyökét, Borré csuklóját érte a labda. Ezt szerette volna megnézni Artur Soares Dias játékvezető, azonban csődöt mondott a technika.

Nem csak a videobírót nem sikerült talpra állítani öt percen belül, hanem a bíró headsetjét is meg kellett bütykölni. Végül öt percet állt a játék, mielőtt Dias azt jelezte volna, hogy folytatódjon a meccs.

Cikkünk megjelenésekor még nem ért véget az összecsapás, de a Franfkurt vezet 3-a-ra.

Ahol a futball esze és szíve találkozik!

Válogatott írások a legjobbaktól.

Minden hónapban legalább 24 kiemelkedő színvonalú tartalom havi 990 forintért. Próbáld ki 490 forintért az első hónapban!

Ahogyan szerzőgárdánk összetétele ígéri, a legkülönfélébb műfajokban, témákban jelennek majd meg szövegek: lesznek elemzések, interjúk, kisprózák, riportok, lesznek hazai és nemzetközi témák, adat- és véleményalapú cikkek egyaránt.

Tartsatok velünk minél többen, hogy együtt alakíthassuk, építhessük az új magyar futballújságot, amely leginkább az írások nívójával és egyediségével akar kitűnni! Fizessetek elő, olvassatok, kövessetek minket, vitatkozzatok velünk, adjatok ötleteket! Várjuk ebbe a közösségbe mindazokat, akiknek a futball csak egy játék, s mindazokat, akiknek a futball több mint egy játék.

KIPRÓBÁLOM!