Nemzetközi foci

Gary Neville: Azt fogja mondani Ten Hagnak, ne menj Manchesterbe, mert az egy temető

Joe Prior/Visionhaus via Getty Images
Joe Prior/Visionhaus via Getty Images

Gary Neville szerint lebeszéli majd az Ajax vezetősége Erik Ten Hagot arról, hogy elfogadja a Manchester United vezetőedzői posztját.

Kapcsolódó
Ennyire még senkit sem akartak lebeszélni arról, hogy a ManUnited edzője legyen
Erik ten Hag szakmailag maximálisan megfelelne a feladatnak, de saját érdekében inkább más ajánlatot kellene elfogadnia a honfitárs szerint.

A klub korábbi ikonikus hátvédjét a Sky Sports műsorán kérdezték arról, hogy a holland lesz-e Ralf Rangnick utódja. Neville pedig őszintén válaszolt.

Tudjuk, hogy Edwin van der Sar az Ajaxban van és őszintén beszél majd vele. Azt fogja neki mondani, hogy legyen óvatos a Manchester Uniteddel, mert a megbecsülésének jelenleg ez egy temető lehet.

Rangnicknak elképesztő reputációja volt, de mostanra ez is megsérült a klub környékén zajló problémák miatt. Egyre gyengébbnek és sebezhetőbbnek tűnik a játékosok miatt. Ole Gunnar Solskjaer jó ember, szerették is a futballisták, mégis ellene fordultak az eredmények miatt. Ebben a klubban ez egy nehéz pozíció”

– mondta a korábbi hátvéd.

A legutóbbi hírek szerint a Manchester United esélyeit az is rontja, hogy az RB Leipzig is megkörnyékezte a holland edzőt. Ralf Rangnick csak az idény végéig vállalta a vezetőedzői posztot, nyártól tanácsadóvá válik a klubban, így valakit okvetlenül ki kell nevezni.

Olvasói sztorik