Arne Dedert/picture alliance via Getty Images
Nemzetközi foci sport

Kimentek a frankfurti szurkolók a Barca szállodája elé petárdázni

Megzavarták az FC Barcelona játékosainak pihenését a Frankfurt szurkolói, közölte a Hessische Rundfunk.

Kapcsolódó
A frászt hozták a Barcára Törökországban
Az Európa Liga legnevesebb csapatának hátrányból kellett fordítania a továbbjutás kiharcolásához.

Az Eintracht Frankfurt csütörtökön 21 órától fogadja a spanyol sztárcsapatot, ezért a hazai szurkolók úgy döntöttek, besegítenek és megzavarják az éjszaka nyugalmát. A frankfurti drukkerek a szálloda előtt petárdákkal és zajt keltő eszközökkel próbálták kizökkenteni az ellenfél játékosait.

A mérkőzésre óriási az érdeklődés, a Frankfurt szerint akár 250-300 ezer jegyet is el tudtak volna adni. Az együttes stadionja a járványhelyzet óta először lesz teltházas, vagyis közel ötvenezren lesznek a lelátókon.

Ahol a futball esze és szíve találkozik!

Válogatott írások a legjobbaktól.

Minden hónapban legalább 24 kiemelkedő színvonalú tartalom havi 990 forintért. Próbáld ki 490 forintért az első hónapban!

Ahogyan szerzőgárdánk összetétele ígéri, a legkülönfélébb műfajokban, témákban jelennek majd meg szövegek: lesznek elemzések, interjúk, kisprózák, riportok, lesznek hazai és nemzetközi témák, adat- és véleményalapú cikkek egyaránt.

Tartsatok velünk minél többen, hogy együtt alakíthassuk, építhessük az új magyar futballújságot, amely leginkább az írások nívójával és egyediségével akar kitűnni! Fizessetek elő, olvassatok, kövessetek minket, vitatkozzatok velünk, adjatok ötleteket! Várjuk ebbe a közösségbe mindazokat, akiknek a futball csak egy játék, s mindazokat, akiknek a futball több mint egy játék.

KIPRÓBÁLOM!