Nemzetközi foci sport

Wayne Rooney fiának gólján pörögnek az angol drukkerek

Fél Anglia lázba jött, miután felkerült egy videó Wayne Rooney fiának egyik góljáról.

Az angol csatárlegenda 2020 decemberében jelentette be, hogy Kai Rooney korábbi csapatának, a Manchester Unitednek akadémiájára került. Hétfőn aztán megjelent egy felvétel, amelyen szépen csavar a hosszú fölsőbe a kapus feje fölött.

Kai Rooney még csak 12 éves, a Manchester Citynek lőtt góljában pedig az is pikáns, hogy hétéves korában járt is a városi riválisnál edzéseken, végül mégis a Unitedet választotta.

Ahol a futball esze és szíve találkozik!

Válogatott írások a legjobbaktól.

Minden hónapban legalább 24 kiemelkedő színvonalú tartalom havi 990 forintért. Próbáld ki 490 forintért az első hónapban!

Ahogyan szerzőgárdánk összetétele ígéri, a legkülönfélébb műfajokban, témákban jelennek majd meg szövegek: lesznek elemzések, interjúk, kisprózák, riportok, lesznek hazai és nemzetközi témák, adat- és véleményalapú cikkek egyaránt.

Tartsatok velünk minél többen, hogy együtt alakíthassuk, építhessük az új magyar futballújságot, amely leginkább az írások nívójával és egyediségével akar kitűnni! Fizessetek elő, olvassatok, kövessetek minket, vitatkozzatok velünk, adjatok ötleteket! Várjuk ebbe a közösségbe mindazokat, akiknek a futball csak egy játék, s mindazokat, akiknek a futball több mint egy játék.

KIPRÓBÁLOM!

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!