Adam Davy/PA Images via Getty Images
Nemzetközi foci sport

Újra árulhat jegyeket a Chelsea, de nem mindegyik mérkőzésére

Újra árusíthat jegyeket a Chelsea labdarúgócsapata, közölte a brit kormány.

Az ukrajnai háború kitörése után Nagy-Britannia intézkedéseket léptetett életbe a klub milliárdos tulajdonosával Roman Abramoviccsal szemben, amiért jó viszonyt ápol Vlagyimir Putyin orosz elnökkel. Az intézkedések közé tartozott a jegyeladási tilalom is, amely megakadályozta, hogy pénzt kapjon a tulajdonos.

Kapcsolódó
Szurkolói nyomásra meghátrált a Chelsea
Mégsem lesz zárt kapus a Middlesbrough elleni kupameccs.

A csütörtöki enyhítés miatt a Chelsea szurkolói a következő mérkőzésekre juthatnak ki:

  • Premier League-ben az idegenbeli meccsekre válthatnak belépőt,
  • a BL-ben ott lehetnek a Stamford Bridge-en a Real Madrid elleni negyeddöntő hazai találkozóján
  • és a Wembley Stadionban is, az FA Kupa elődöntőjén, a Crystal Palace ellen.

A hazai bajnokikon továbbra is csak a bérletesek és a vendégszurkolók lehetnek ott a lelátókon. A Premier League közölteazt is, hogy a jegyeladásból származó bevételt az ukrajnai háború károsultjainak megsegítésére ajánlják fel.

A kormány azt is közölte: lehetővé teszi a Chelsea anyavállalata, a Fordstam számára, hogy 30 millió fontot felszabadítson, így a klub fedezheti a költségeit. Ez körülbelül egy havi bérnek felel meg a londoni egyesületnél.

Ahol a futball esze és szíve találkozik!

Válogatott írások a legjobbaktól.

Minden hónapban legalább 24 kiemelkedő színvonalú tartalom havi 990 forintért. Próbáld ki 490 forintért az első hónapban!

Ahogyan szerzőgárdánk összetétele ígéri, a legkülönfélébb műfajokban, témákban jelennek majd meg szövegek: lesznek elemzések, interjúk, kisprózák, riportok, lesznek hazai és nemzetközi témák, adat- és véleményalapú cikkek egyaránt.

Tartsatok velünk minél többen, hogy együtt alakíthassuk, építhessük az új magyar futballújságot, amely leginkább az írások nívójával és egyediségével akar kitűnni! Fizessetek elő, olvassatok, kövessetek minket, vitatkozzatok velünk, adjatok ötleteket! Várjuk ebbe a közösségbe mindazokat, akiknek a futball csak egy játék, s mindazokat, akiknek a futball több mint egy játék.

KIPRÓBÁLOM!