Nemzetközi foci

Bocsánatot kért Dárdai, miután a kispadon nevetgélt

Andreas Gora / DPA / dpa Picture-Alliance via AFP
Andreas Gora / DPA / dpa Picture-Alliance via AFP

Borzalmas formában van a Hertha BSC, amely az idei kilenc bajnokijából hetet is elveszített és mindössze két pontot szerzett, így az utolsó előtti, azaz kiesőhelyre csúszott vissza a Bundesligában. Emiatt újabb edzőváltás volt a csapatnál, a Dárdai Pált váltó Tayfun Korkutot a korábban a Bayern Münchennel és a Wolsfburggal bajnok Felix Magath váltotta.

Kapcsolódó
Megvan, kinek kéne megmentenie a Herthát
A szezon végéig szól egyelőre a megbízása és elég komoly feladatot kapott: bent kell tartania a Bundesligában az idén még nyeretlen berlinieket.

Krkut kinevezése óta Dárdai Márton mindössze egyetlen meccsen lépett pályára – igaz, többször is sérült volt. A Mönchengladbach elleni hétvégi vereség alkalmával is végig a padon ült, mégis bekerült a hírekbe, ugyanis a közvetítésben látszott, hogy csapattársával valamin nagyon nevettek a kispadon, mikor a Hertha már 1-0-s hátrányban volt.

Akik ismernek, tudják, hogy mindig is mindent beleadtam ezért a klubért, és természetesen ezután is így lesz. Teljesen tisztában vagyok azzal, hogy milyen helyzetben vagyunk, mindent megteszek, hogy kilábaljunk ebből. Ez a pillanat semmiképpen sem adja vissza a jelenlegi helyzethez való hozzáállásomat

írta Instagram-oldalán a 20 éves védő.

Olvasói sztorik