Nemzetközi foci

Dárdai Márton a padról nézte az újabb Hertha-zakót, így is bekerült a hírekbe

Andreas Gora / DPA / dpa Picture-Alliance via AFP
Andreas Gora / DPA / dpa Picture-Alliance via AFP

Egymást követő ötödik bajnokiját is elveszítette a Hertha BSC, amely így az utolsó előtti helyre csúszott vissza a Bundesligában. A berliniek 2022-ben tíz tétmeccset játszottak le és még egyszer sem tudtak nyerni, a kupából is kiestek közben.

Kapcsolódó
Több mint kínos: kieső helyen van már a Hertha BSC
Már tíz mérkőzés óta nem tudott nyerni a berlini csapat.

Most természetesen az a kérdés, mi lesz a Dárdai Pál helyére novemberben kinevezett Tayfun Korkut sorsa (frissítés: azóta kirúgta őt a klub). Fredi Bobic sportigazgató vasárnapra ígért bejelentést, azt mondta, délelőtt higgadtan átbeszélik az edzővel a helyzetet, és úgy hoznak majd döntést a továbbiakról.

A bokasérüléséből visszatérő Dárdai Márton ugyan a kispadról nézte végig az újabb vereséget, a 20 éves védő így is bekerült a hírekbe, a Bild és a Berliner Zeitung is kiszúrta ugyanis, hogy csapatuk 1-0-s hátrányakor nagyon nevettek valamin a kispadon Dedryck Boyatával. „Biztos, valami nagyon vicces a Hertha kispadján” – jegyezte meg a Bild. A belga játékos is padozott egyébként végig.

Dárdai Márton ebben a szezonban nyolc bajnokin játszott, van egy gólpassza is. Korkut kinevezése óta azonban mindössze egy mérkőzésen lépett pályára, azon kívül vagy kispadozott, vagy sérült volt.

Olvasói sztorik