Nemzetközi foci bajnokok ligája

Futballpornó pár másodpercben: Modric a PSG ellen mutatta meg, mekkora klasszis

BURAK AKBULUT / ANADOLU AGENCY / Anadolu Agency via AFP
BURAK AKBULUT / ANADOLU AGENCY / Anadolu Agency via AFP

A Real Madridé eddig a Bajnokok Ligája-szezon szenzációja, a spanyol listavezető ugyanis úgy jutott tovább a legjobb nyolc közé, hogy Párizsban 1-0-ra kikapott, majd a hazai visszavágón is hátrányba került a PSG ellen. Csakhogy Karim Benzema triplájával fordított a Real és továbblépett a következő körbe.

Érthetően a francia csatár a meccs hőse, aki ráadásul rekordot is döntött: 34 évesen és 80 naposan ő a BL történetének legidősebb triplázója.

Kapcsolódó
A PSG elnöke a bírók öltözőjében balhézott a BL-kiesés után
Berontott és hevesen reklamált a játékvezetőnél.

A Real Madridban ugyanakkor nem csak Benzema játszott kiemelkedően, Luka Modric 36 évesen is bizonyította, mekkora klasszis. A csúcs egyértelműen a második gól előtti szólója és gólpassza volt: bámulatos, ahogyan megindult és indította Vinícius Jr.-t, az asszisztjára pedig nincsenek szavak.

Modric nemcsak előrefelé játszott jól, egy ízben például métereken át üldözte Lionel Messit a Real Madrid labdavesztése után, majd becsúszva szerelte az argentint.

A horvát egyébiránt 88 százalékos hatékonysággal passzolt a meccsen, tizenkét átadása ment a támadó harmadba, hatszor pedig a párizsi tizenhatoson belülre továbbította a labdát. Hét párharcot nyert meg a meccsen, négyszer csapott le a PSG által elveszített labdára, volt két lövése és két felszabadítása is, azaz elég komoly melót tett bele a továbbjutásba.

Luka játsszon bárhol is, mindig a legmagasabb szinten teljesít

– dicsérte játékosát a madridiak vezetőedzője, Carlo Ancelotti.

A Real Madrid mellett eddig a Liverpool és a Manchester City, valamint a Bayern München jutott be a legjobb nyolc közé, a mezőny majd jövő héten válik teljessé. A sorsolást március 18–án tartják.

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik