Jose Manuel Alvarez/Quality Sport Images/Getty Images
Nemzetközi foci sport

Rendőrségi vizsgálat indult a Manchester City verekedő focistája kapcsán

Rendőrség vizsgálja annak a verekedésnek a körülményeit, amelyben a Manchester City focistája, Phil Foden is részese volt.

A Manchester City focistája szombaton Kell Brook és Amir Khan bokszmeccsére ment ki édesanyjával, akit néhány férfi zaklatni kezdett. Az incidensről készült videó alapján a nő ellökte az egyik férfit, aki dühőben ököllel vágott vissza. Kisvártatva dulakodás alakult ki, amelybe megérkezett Foden is.

A manchesteri rendőrség szerint vizsgálat indult a felvételek miatt, miközben az angol bajnoki címvédő támogatásáról biztosította az édesanyját védő játékosát.

Sokkoló és felháborító, ahogyan a videón zaklatják és megtámadják Phil családját. Minden támogatást megkapnak tőlünk

– közölte a Manchester City.

Egyelőre még nem dőlt el, hogy a rendőrség vádat emel-e a támadókkal szemben, vagy sem.

Ahol a futball esze és szíve találkozik!

Válogatott írások a legjobbaktól.

Minden hónapban legalább 24 kiemelkedő színvonalú tartalom havi 990 forintért. Próbáld ki 490 forintért az első hónapban!

Ahogyan szerzőgárdánk összetétele ígéri, a legkülönfélébb műfajokban, témákban jelennek majd meg szövegek: lesznek elemzések, interjúk, kisprózák, riportok, lesznek hazai és nemzetközi témák, adat- és véleményalapú cikkek egyaránt.

Tartsatok velünk minél többen, hogy együtt alakíthassuk, építhessük az új magyar futballújságot, amely leginkább az írások nívójával és egyediségével akar kitűnni! Fizessetek elő, olvassatok, kövessetek minket, vitatkozzatok velünk, adjatok ötleteket! Várjuk ebbe a közösségbe mindazokat, akiknek a futball csak egy játék, s mindazokat, akiknek a futball több mint egy játék.

KIPRÓBÁLOM!