Nemzetközi foci bajnokok ligája

A Bayern München csak a 90. percben tudott egyenlíteni Salzburgban

Sven Hoppe/picture alliance via Getty Images
Sven Hoppe/picture alliance via Getty Images

Hatalmas szenzáció készült a Bajnokok Ligájának szerdai játéknapján, miután a Salzburg majdnem megverte a Bayern Münchent.

Noah Okafor hamar megsérült a hazai csapatból, így már a 12. percben le kellett cserélni. A helyére beálló Chikwubuike Adamu viszont telitalálat volt, hiszen éppen elé került egy gyors kontra végén, amit a bal felsőbe tekert.

Ezután sem változott a forgatókönyv, a Bayern nyomott, a Salzburg pedig kontrára rendezkedett be, amikből több veszélyes támadást is vezetett. A jég csak az utolsó percben tört meg, Kingsley Coman használta ki, hogy mázlival elé került a labda.

A nap másik meccsén kevésbé ondult nagy intenzitással a meccs, pedig Calhanoglu a 16. percben tehetett volna ez ellen, de a közeli lövése a lécen csattant. Egyik csapat sem talált azonban kaput az első félidőben, szünetben viszontn beállt Roberto Firmino, aki a 75. percben megszerezte a vezetést az angoloknak egy szöglet utáni fejesből.

Ez nem tett jót az Inter játékának, de igazán akkor húzta ki az olaszok méregfogát a Liverpool, amikor nagy totojázások után Mohamed Szalah lövése a lábak erdejében utat talált a kapuba.

Az olaszoknak így az Anfielden kell majd ledolgozniuk a kétgólos hátrányt.

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik