Nemzetközi foci

„Nagyon gyenge vagy” – Marcelo beszólt a bírónak a kiállítása után

Jose Miguel Fernandez / NurPhoto / NurPhoto via AFP
Jose Miguel Fernandez / NurPhoto / NurPhoto via AFP

Nagy meccsen jutott tovább a Real Madrid a Király Kupában: a 0-0-ra végződő rendes játékidő után a 102. percben ember-, egy perccel később gólhátrányba került a madridi csapat, ám végül 2-1-re így is nyerni tudott.

Kapcsolódó

A 102. percben Marcelo kiállítása miatt fogyatkozott tíz emberre a Real, a brazil balhátvéd a játékvezetői jelentés alapján nyilvánvaló gólhelyzetben szabálytalankodott (ezt szokta a köznyelv tévesen utolsó emberes szabálytalanságnak hívni), és egyből piros lapot mutatott fel neki a bíró, Jorge Figueroa Vázquez.

Nagyon gyenge vagy

– mondta a kiállítás miatt feldúlt Marcelo a bírónak, aki persze gondosan be is írta ezt a jegyzőkönyvbe, úgyhogy a realos szurkolói oldalakon már azt találgatják, hány meccset kell majd kihagynia a játékosnak.

Egyelőre csak annyi bizonyos, hogy a Barcelonát kiejtő Athletic Bilbao elleni negyeddöntőről hiányozni fog Marcelo, aztán, hogy az esetleges továbbjutás esetén ott lehet-e a kétfelvonásos elődöntőben, az a fegyelmi bizottságon múlik.

Igaz, a Real mág fellebbezhet a piros lap ellen, mivel a visszajátszások alapján nagyon úgy tűnik, Marcelo nem találta el a 16-os felé robogó Fidel lábát.

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik