Nemzetközi foci

Őrült fordulat: tíz emberrel, a hosszabbításban jutott tovább a Real Madrid

Jose Jordan / AFP
Jose Jordan / AFP

Elképesztő bravúrt mutatott be a Real Madrid és jutott tovább a Király Kupa nyolcaddöntőjébe, miután hosszabbítást követően legyőzte 2-1-re az Elchét.

Kapcsolódó
A 92. percben állt be, így is gólt lőtt a Galata ellen a magyar focista
Varga Kevin rendhagyó helyzet végén talált be.

A rendes játékidőben a legnagyobb helyzet a hazai Elche előtt adódott, de a Real veszélyeztetett többet, gólt azonban nem sikerült szereznie egyik csapatnak sem. A hosszabbításban úgy tűnt, hogy a 102. perc döntő lehet, az utolsó emberként szabálytalankodó Marcelót ugyanis kiállították, az utána következő szabadrúgásból (igaz, csak második próbálkozásra) Verdu a vezetést is megszerezte.

A Real azonban tíz emberrel is rohamozott, Isco pedig jól ért bele a labdába a kapu előtt, így kiegyenlített a Real, amely a hosszabbításra becserélt Hazard révén átvette a vezetést. Bár az Elche még egyszer a kapuba talált, de azt érvénytelenítették, mert lerántották közben Vázquezt. A legvégén, a 122. percben egyébként az Elche is tíz emberre fogyatkozott.

A Real Madrid vezeti a spanyol bajnokságot, nemrég megnyerte a Szuperkupát és most a Király Kupa legjobb nyolc csapata közt is ott van.

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik