Nemzetközi foci

Lassan már nincs olyan angol csapat, amelyikkel ne hozták volna hírbe Szalai Attilát

TOM GOYVAERTS / BELGA MAG / Belga via AFP
TOM GOYVAERTS / BELGA MAG / Belga via AFP

Szalai Attilával kapcsolatban a legutolsó konkrétum az volt, hogy sérülés miatt nem játszott csapata, a Fenerbahce Antalyaspor elleni bajnokiján, de már ismét a társakkal edzett, azaz közeleg a visszatérése.

Kapcsolódó
Szalai Attila sérülésből lábadozik
A Fenerbahce legutóbbi bajnokiját is kihagyta.

Ugyanakkor mégis csak január, azaz a téli átigazolási szezon közepén vagyunk, márpedig a magyar válogatott védőről sorra jelennek meg a hírek, hogy épp melyik csapat figyelt fel rá. Lehetett már hallani Premier League-klubok érdeklődéséről, de már Olaszországban is egyre többször bukkan fel a neve lapokban. A Bajnokok Ligája-címvédő Chelsea-t pedig olyan sokat emlegették, hogy a Fenernek kellett közleményben cáfolnia, hogy nem tárgyal a londoniakkal.

Most a Sky ismét Szalai lehetséges következő csapatairól írt: a brit lap a West Ham Unitedet és a Newcastle Unitedet dobta be a köztudatba.

A most 23 éves Szalai Attila tavaly januárban, 2 millió euróért lett a Fener játékosa. 2025-ig szól a szerződése, az átigazolási pletykákban az a közös, hogy 20 millió euróra lövik be a lehetséges átigazolási díját.

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik