Robbie Jay Barratt - AMA/Getty Images
Nemzetközi foci sport

Cristiano Ronaldo: Nem azért vagyok itt, hogy a hetedik helyen álljunk

Cristiano Ronaldo egy interjúban elmondta, nagy változásokra van szükség a Manchester Unitedben a sikerhez.

„Nem azért vagyok itt, hogy a hetedik, vagy hatodik, vagy ötödik helyen álljunk. Azért vagyok itt, hogy versenyképesek legyünk. Úgy gondolom, az építkezéshez néha előbb le kell rombolni valamit. Szóval miért is ne? Új év, új élet és remény, remélem a Manchester United olyan sikeres lesz, ahogyan a szurkolók akarják. Megérdemelnék. Most meg tudjuk változtatni a dolgokat.

Tudom a helyes utat, de nem mondok ennél többet, nem lenne etikus a nyílvánosság előtt beszélni erről. Azt viszont elmondhatom, hogy jobbak is lehetünk. Mi mindannyian. Versenyképesek vagyunk, de még nem hozzuk a csúcsformánkat. Hosszú út áll előttünk, de ha változtatunk a hozzáállásunkon, nagy dolgokra lehetünk képesek”

– mondta Cristiano Ronaldo.

A 36 éves sztárjátékos azt is elmondta, hogy Ralf Rangnick jó munkát végez, de ahhoz, hogy minden futballista átvegye az ötleteit, azonosulni tudjon a filozófiájához, még időre van szüksége.

Ahol a futball esze és szíve találkozik!

Válogatott írások a legjobbaktól.

Minden hónapban legalább 24 kiemelkedő színvonalú tartalom havi 990 forintért. Próbáld ki 490 forintért az első hónapban!

Ahogyan szerzőgárdánk összetétele ígéri, a legkülönfélébb műfajokban, témákban jelennek majd meg szövegek: lesznek elemzések, interjúk, kisprózák, riportok, lesznek hazai és nemzetközi témák, adat- és véleményalapú cikkek egyaránt.

Tartsatok velünk minél többen, hogy együtt alakíthassuk, építhessük az új magyar futballújságot, amely leginkább az írások nívójával és egyediségével akar kitűnni! Fizessetek elő, olvassatok, kövessetek minket, vitatkozzatok velünk, adjatok ötleteket! Várjuk ebbe a közösségbe mindazokat, akiknek a futball csak egy játék, s mindazokat, akiknek a futball több mint egy játék.

KIPRÓBÁLOM!