Nemzetközi foci sport

Cristiano Ronaldo krízismegbeszélést tartott

A dailymail.co.uk szerint a portugál sztárjátékos ügynökével, Jorge Mendessel a saját és a Manchester United jövőjéről beszélgetett. Cristiano Ronaldo a hírek szerint csalódott, és „nagyon aggódik” a csapat formája és új főnöke, Ralf Rangnick miatt, és ez azt sejteti,  „semmi sincs kizárva”. Mindezt arra alapozva írja a brit lap, hogy a hírek szerint szerint Mendes az Egyesült Királyságba érkezett, hogy válságtárgyalásokat folytasson a Manchester United szupersztárjával, avagy arról, hogyan alakuljon az Old Traffordon a jövője.

A 36 éves Ronaldo 21 meccsen 14 gólt szerzett, mióta nyáron visszatért a Unitedhez. A kapu előtti lenyűgöző formája azonban finoman fogalmazva sem olyan mértékben lendítette felfelé a Vörös Ördögöket a tabellán, hogy beleszólhassanak a Premier League bajnoki címéért folyó versenybe, sőt. Pedig CR7 erről álmodott.

Jelenleg mégis 22 ponttal vannak lemaradva az éllovas Manchester City mögött, a bajnokság első felében hat meccset is elveszítettek, edzőt is váltottak, Ole Gunnar Solskjaer helyére Ralf Rangnick érkezett. Jelenleg a BL-t érő pozícióktól is lemaradva csak a 7. helyen tanyáznak a tabellán.

The Sun szerint Ronaldo attól tart, hogy katasztrófával végződhet a szezon, avagy semmi sem valósul meg a sikeres visszatérés álmából, amit az Old Traffordra történő visszatérésekor megfogalmazott. A Real Madrid és a Juventus korábbi játékosa kifejezetten csalódott a csapat teljesítménye miatt, és elégedetlen Rangnick által favorizált játékstílussal is.

A lap egyik forrása szerint Cristiano nagyon aggódik amiatt is, hogy miközben a csapatot rengeteg kritika éri, tudja, hogy a szurkolók őt tekintik az öltöző vezetőjének.

„Cristiano nyomást érez, és stresszes a kialakult helyzet miatt. Már-már kétségbeesetten szeretné, hogy a második United-érája sikeres legyen, de kezd ráébredni, hogy jelenleg ennek kevés a realitása. Jorge azért jött el hozzá, hogy megbeszéljék, mit gondolnak a problémákról, hogyan lehet őket megoldani és milyen alternatív lépéseik lehetnek. Semmi sincs kizárva” – idézi informátorát a lap.

Ahol a futball esze és szíve találkozik!

Válogatott írások a legjobbaktól.

Minden hónapban legalább 24 kiemelkedő színvonalú tartalom havi 990 forintért. Próbáld ki 490 forintért az első hónapban!

Ahogyan szerzőgárdánk összetétele ígéri, a legkülönfélébb műfajokban, témákban jelennek majd meg szövegek: lesznek elemzések, interjúk, kisprózák, riportok, lesznek hazai és nemzetközi témák, adat- és véleményalapú cikkek egyaránt.

Tartsatok velünk minél többen, hogy együtt alakíthassuk, építhessük az új magyar futballújságot, amely leginkább az írások nívójával és egyediségével akar kitűnni! Fizessetek elő, olvassatok, kövessetek minket, vitatkozzatok velünk, adjatok ötleteket! Várjuk ebbe a közösségbe mindazokat, akiknek a futball csak egy játék, s mindazokat, akiknek a futball több mint egy játék.

KIPRÓBÁLOM!