Nemzetközi foci

Cristiano Ronaldo krízismegbeszélést tartott

A dailymail.co.uk szerint a portugál sztárjátékos ügynökével, Jorge Mendessel a saját és a Manchester United jövőjéről beszélgetett. Cristiano Ronaldo a hírek szerint csalódott, és „nagyon aggódik” a csapat formája és új főnöke, Ralf Rangnick miatt, és ez azt sejteti,  „semmi sincs kizárva”. Mindezt arra alapozva írja a brit lap, hogy a hírek szerint szerint Mendes az Egyesült Királyságba érkezett, hogy válságtárgyalásokat folytasson a Manchester United szupersztárjával, avagy arról, hogyan alakuljon az Old Traffordon a jövője.

A 36 éves Ronaldo 21 meccsen 14 gólt szerzett, mióta nyáron visszatért a Unitedhez. A kapu előtti lenyűgöző formája azonban finoman fogalmazva sem olyan mértékben lendítette felfelé a Vörös Ördögöket a tabellán, hogy beleszólhassanak a Premier League bajnoki címéért folyó versenybe, sőt. Pedig CR7 erről álmodott.

Jelenleg mégis 22 ponttal vannak lemaradva az éllovas Manchester City mögött, a bajnokság első felében hat meccset is elveszítettek, edzőt is váltottak, Ole Gunnar Solskjaer helyére Ralf Rangnick érkezett. Jelenleg a BL-t érő pozícióktól is lemaradva csak a 7. helyen tanyáznak a tabellán.

The Sun szerint Ronaldo attól tart, hogy katasztrófával végződhet a szezon, avagy semmi sem valósul meg a sikeres visszatérés álmából, amit az Old Traffordra történő visszatérésekor megfogalmazott. A Real Madrid és a Juventus korábbi játékosa kifejezetten csalódott a csapat teljesítménye miatt, és elégedetlen Rangnick által favorizált játékstílussal is.

A lap egyik forrása szerint Cristiano nagyon aggódik amiatt is, hogy miközben a csapatot rengeteg kritika éri, tudja, hogy a szurkolók őt tekintik az öltöző vezetőjének.

„Cristiano nyomást érez, és stresszes a kialakult helyzet miatt. Már-már kétségbeesetten szeretné, hogy a második United-érája sikeres legyen, de kezd ráébredni, hogy jelenleg ennek kevés a realitása. Jorge azért jött el hozzá, hogy megbeszéljék, mit gondolnak a problémákról, hogyan lehet őket megoldani és milyen alternatív lépéseik lehetnek. Semmi sincs kizárva” – idézi informátorát a lap.

Olvasói sztorik