PIUS UTOMI EKPEI / AFP
Nemzetközi foci sport

Dráma a hajrában, a 97. percben dőlt el a meccs az Afrika Kupán

Szenegál válogatottja győzelemmel kezdte az Afrika Kupát, miután hétfőn 1-0-ra legyőzte Zimbabwét. Ugyan a szenegáliak végig fölényben játszottak, több komolyabb lehetőségük is volt, végül egy tizenegyes hozta meg a győzelmet számukra:

Madzongwe blokkolt kézzel egy lövést, a büntetőt pedig a Liverpool sztárja, Sadio Mané értékesítette a 97. percben.

Ahogy azt az MTI a cikkében megjegyzi, míg Szenegál eddig már kétszer is döntőzött az Afrika Kupákon, addig Zimbabwe eddig mind az öt alkalommal, amikor szerepelt, csoportutolsóként zárt. 13 eddigi mérkőzésükön egyszer sem úszták meg kapott gól nélkül, most voltak hozzá a legközelebb.

Kapcsolódó
Hatalmas botránnyal rajtolt az Afrika Kupa
Burkina Faso válogatottját állítólag kamu ellenőrök is megzavarták, végül öt játékost covidosnak nyilvánítottak.

Ahol a futball esze és szíve találkozik!

Válogatott írások a legjobbaktól.

Minden hónapban legalább 24 kiemelkedő színvonalú tartalom havi 990 forintért. Próbáld ki 490 forintért az első hónapban!

Ahogyan szerzőgárdánk összetétele ígéri, a legkülönfélébb műfajokban, témákban jelennek majd meg szövegek: lesznek elemzések, interjúk, kisprózák, riportok, lesznek hazai és nemzetközi témák, adat- és véleményalapú cikkek egyaránt.

Tartsatok velünk minél többen, hogy együtt alakíthassuk, építhessük az új magyar futballújságot, amely leginkább az írások nívójával és egyediségével akar kitűnni! Fizessetek elő, olvassatok, kövessetek minket, vitatkozzatok velünk, adjatok ötleteket! Várjuk ebbe a közösségbe mindazokat, akiknek a futball csak egy játék, s mindazokat, akiknek a futball több mint egy játék.

KIPRÓBÁLOM!