Lindsey Parnaby / AFP
Nemzetközi foci sport

Elhalasztották a Liverpool kupaelődöntőjét

A liga elfogadta a Liverpool kérését, így a sok hiányzó miatt a csapat csütörtöki, Arsenal elleni Ligakupa-elődöntőjét egy héttel elhalasztották.

Kapcsolódó
Jürgen Klopp helyettese is koronavírusos lett
Egyre nagyobb a baj Liverpoolban.

A liverpooliak azért kérte a halasztást, mert a csapat nemcsak a vírus, hanem sérülések és a közelgő Afrika-kupára utazott játékosok miatt is erősen tartalékossá vált.

A liga hozzájárulásával a párharc első találkozójára jövő csütörtökön kerül sor az Anfielden, s a január 20-i visszavágó lesz az Emirates Stadionban.

Az első csapat keddi edzése elmaradt, szerdán pedig ideiglenesen bezárták a klub edzőközpontját.

Ahol a futball esze és szíve találkozik!

Válogatott írások a legjobbaktól.

Minden hónapban legalább 24 kiemelkedő színvonalú tartalom havi 990 forintért. Próbáld ki 490 forintért az első hónapban!

Ahogyan szerzőgárdánk összetétele ígéri, a legkülönfélébb műfajokban, témákban jelennek majd meg szövegek: lesznek elemzések, interjúk, kisprózák, riportok, lesznek hazai és nemzetközi témák, adat- és véleményalapú cikkek egyaránt.

Tartsatok velünk minél többen, hogy együtt alakíthassuk, építhessük az új magyar futballújságot, amely leginkább az írások nívójával és egyediségével akar kitűnni! Fizessetek elő, olvassatok, kövessetek minket, vitatkozzatok velünk, adjatok ötleteket! Várjuk ebbe a közösségbe mindazokat, akiknek a futball csak egy játék, s mindazokat, akiknek a futball több mint egy játék.

KIPRÓBÁLOM!