Carlo Hermann / AFP
Nemzetközi foci sport

Veszélybe került az olasz bajnokság rangadója

Elmaradhat a csütörtökre tervezett Juventus-Napoli bajnoki, írja a Gazzetta.

Miután a nápolyi egyesület edzője, Luciano Spaletti mellett Mario Rui és Kévin Malcuit is megfertőződött a koronavírussal, ezért a hivatalos szervek vizsgálni kezdték a klub helyzetét. Ennek köszönhetően akár meg is tilthatják a Napoli csapatának, hogy Torinóba utazzon, így a mérkőzésen sem tudna részt venni.

A Napolinál december végén Osimhen, Lozano és Elmas is pozitív mintát produkált.

Ahol a futball esze és szíve találkozik!

Válogatott írások a legjobbaktól.

Minden hónapban legalább 24 kiemelkedő színvonalú tartalom havi 990 forintért. Próbáld ki 490 forintért az első hónapban!

Ahogyan szerzőgárdánk összetétele ígéri, a legkülönfélébb műfajokban, témákban jelennek majd meg szövegek: lesznek elemzések, interjúk, kisprózák, riportok, lesznek hazai és nemzetközi témák, adat- és véleményalapú cikkek egyaránt.

Tartsatok velünk minél többen, hogy együtt alakíthassuk, építhessük az új magyar futballújságot, amely leginkább az írások nívójával és egyediségével akar kitűnni! Fizessetek elő, olvassatok, kövessetek minket, vitatkozzatok velünk, adjatok ötleteket! Várjuk ebbe a közösségbe mindazokat, akiknek a futball csak egy játék, s mindazokat, akiknek a futball több mint egy játék.

KIPRÓBÁLOM!