MI News / NurPhoto / NurPhoto via AFP
Nemzetközi foci sport

Megtámadták és helybenhagyták a Manchester City focistáját

Megtámadták a Manchester City portugál válogatott futballistáját, Joao Cancelót.

„Sajnos négy gyáva ember megtámadott, és megsebesültem. Ez történik, ha ellenállást tanúsítasz” – írta az Instagram-oldalán Cancelo, aki a családjával volt otthon, amikor megtámadták. A játékos egy képet is mellékelt, amelyen egy seb éktelenkedik a jobb szemöldöke fölött.

A rablók elvitték a focista összes ékszerét, de Cancelo megjegyezte, számára az a legfontosabb, hogy a családjának nem esett bántódása.

„Annyi nehézség után ez most egy újabb eset, amin túl kell lendülnöm” – tette hozzá a 27 éves portugál légiós, aki idén az egyik legjobban teljesítő játékos a Premier League-ben nyolc ponttal vezető Cityben.

Kapcsolódó
Az első szezonja után távozni akart, de mostanra a félterület királya lett
Jobbhátvédként indult, Guardiola irányítása alatt azonban balhátvéd-középpályás keverék lett Joao Cancelóból, aki immár a Manchester City legfontosabb játékosainak egyike, és a Premier League mezőnyéből is kiemelkedik.

Ahol a futball esze és szíve találkozik!

Válogatott írások a legjobbaktól.

Minden hónapban legalább 24 kiemelkedő színvonalú tartalom havi 990 forintért. Próbáld ki 490 forintért az első hónapban!

Ahogyan szerzőgárdánk összetétele ígéri, a legkülönfélébb műfajokban, témákban jelennek majd meg szövegek: lesznek elemzések, interjúk, kisprózák, riportok, lesznek hazai és nemzetközi témák, adat- és véleményalapú cikkek egyaránt.

Tartsatok velünk minél többen, hogy együtt alakíthassuk, építhessük az új magyar futballújságot, amely leginkább az írások nívójával és egyediségével akar kitűnni! Fizessetek elő, olvassatok, kövessetek minket, vitatkozzatok velünk, adjatok ötleteket! Várjuk ebbe a közösségbe mindazokat, akiknek a futball csak egy játék, s mindazokat, akiknek a futball több mint egy játék.

KIPRÓBÁLOM!